söndag 8 juli 2012

A.C.A.B !!!!...... eller....


HÄJ!!

Sitter här i min ensamhet och blev så fruktansvärt exalterad och lycklig.
Det är såhär va, läste häromdagen på Expressens hemsida att en polis hade pissat ( håll i er nu) helt offentligt !!!
Och inte nog med det! Någon hade dessutom den lyckan att lyckas fotografera det och skicka in det till just en av landets största tidningar.
Blir så stolt över mina medmänniskor, för det är just det här som det behövs så mycket mer utav.
Och vi borde verkligen hjälpas åt att sänka tilliten och förtroendet hos alla poliser. För än idag finns det massor av svenskar som fortfarande känner trygghet när dom möter en polis på stan. När man egentligen borde känna avsky och förakt för dessa mänskor, med enda syfte att tillrättavisa och bötfälla oss vanliga människor så fort vi råkar köra bil onykter eller råkar slå sönder en ruta i en busskur.
Så låt oss enande gå ut och skrika FUCK THA POLICE !! Så fler börjar hata dessa mänskor och vi får ta del av fler sådana här bilder i tidningarna. Så att vi stolta kan sitta på våran fikarast på jobbet och spy skit över dessa idioter som valt att ägna sin större del av livet till att vi ska kunna känna trygghet utanför våra hem.

Och glöm för all del INTE att ägna lite hat åt dessa j***ar på SOS som uppenbarligen gör allt för att vi inte ska få deras hjälp.
Jag menar, hur många samtal kan dom egentligen få? Och hur svårt kan det egentligen vara att ALLTID prioritera rätt?

Så mer hat åt folket som vill hjälpa oss!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: